L’oreal Paris :  Infallible 24 matt puder 

Dobro jutro, drage moje 😘

Za danas sam vam spremila recenziju jednog dosta poznatog pudera za lice. Koristim ga već dulje vrijeme i odlučila vam prijenjeti svoje dojmove.  Radi se o L’oreal Paris Infallible 24h matt puder za lice.

Basics:

Pakiranje od 35 ml, cijena oko 90 kuna. Dostupan je u svim drogerijama.

Sastav


 Moji dojmovi:

Ovaj puder koristim već dulje vrijeme i malo je reči da sam oduševljena.

Puder na mome licu ima potpuno prekrivanje već u jednom sloju. Nije ga potrebno nadograđivati, no ako ga i nadogradim  , puder se ne zapacka, već izgleda baš lijepo. Tekuće je teksture  a ja ga nanosim prstima jer mi je tako najljepše.

Na njemu piše 24 h matt, no budimo realni ne traje toliko. Meni izdrži cijeli dan na licu bez nekih posebnih problema iako je moja koža lica mješovita do masna. Puder ima potpuno matt finish.

Puder sam nosila sa bazom i bez baze, i u slučaju kada baze nema, postojanost mu nije narušena. Kao bazu sam koristila avonov sprej za bazu i fiksiranje , iako bih voljela probati i L’orealovu bazu.

Dakle, kad sam nanijela ovaj puder u prvih tri sata je bio besprijekoran.

Nakon nekih šest sati počelo je lagano presijavanje pored nosa i na čelu. Nakon osam sati puder je tebalo malo popraviti puderom u kamen.  I nakon popravljanja puder je izgledao lijepo. Ovo se odnosi na temperature preko 3o stupnjeva u kombinaciji sa avonovom bazom u spreju. I fiksiran je puderom u kamenu.

Ovaj puder mi je sjeo puno bolje od Maybelline fit me matt pudera. Postojaniji je, ljepše izgleda na koži i ima bolji sastav ( manje alkohola).

Definitivno bih preporučila pvaj puder svima koji imaju mješovitu do masnu kožu jer je zaista odličan.

 Ovo mi je najbolji drogerijski puder koji sam probala. Posebno mi se sviđa količina od 35 ml 😊

Moja ocjena 10/10.
Jeste li ga i vi probale??

Advertisements

7 Comments Add yours

 1. Martina says:

  Probala sam ga i jedan je od boljih pudera. 🙂

  Liked by 1 person

  1. Meni je zaista odličan. Puno mi je bolji od Maybelline fit me matt pudera. 😎

   Like

 2. KissMylipStick says:

  meni je uzas…U kombinaciji sa illamasquinim skin base tekucim puderom u nijansi 02 (skoro bijelim) dobijem svijetliju nijansu i ljepse izgleda na licu neo kada samo njega nanesem. Kad sam stavila taj Lorealov puder, iako najsvijetliji na mom licu izgleda kao da sam stavila puder za crnkinje, i najmanji sloj izgleda cakey, ne traje dugo ma uzas.. Kad ga kombiniram sa illamasquinim svi pitaju koji je to puder i da predobro izgleda na licu.. E sad da nemam tog Illamasquinog nebi ga ni pipnula jer mi je stvarno los tekuci puder.

  Like

  1. Svi smo mi različiti, to što tebi ne valjda ne znači da sam proizvod nije dobar. Meni je odličan. Najbolji drogerijski koji sam probala i od kada sam ga probala, samo njega kupujem. Ja sam prezadovoljna. ☺ koristim ga bez baze ili s običnom avonovom i puder mi je vrhunski.
   Nimalo cakey , a boju sam pogodila skroz
   Ili je do tipa kože ili loš primjerak proizvoda 🤔
   Moja nijansa je sand. Nisam skroz bijela

   Like

   1. KissMylipStick says:

    pa to sto meni ne valja je moje iskustvo isto kao sto je tebi predobar… I znaci po meni sam proizvod nije dobar…ali ima vas koji ga vole tako da znam da sam jedna od rijetkih kojima ne odgovara.

    Like

   2. Moja prijateljica je probala i također je rekla da joj je grozan. Zato sam ga izbjegavala, sve dok nisam naišla na sniženje u Dm-u i oduševila sam se. 🙂
    Meni je recimo Avon Mark lak za nokte grozan, dok ga svi na veliko hvale:D

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s